معرفی آثار و تالیفات - ۱۴
حکایات حکیمانه - شماره ۴
شناستامه کتاب:
نام کتاب : حکایات حکیمانه، شماره ۴
نویسنده : سید علیرضا شفیعی مطهر
ناشر : انتشارات مرسل ، کاشان ، تلفن :۰۳۶۱۴۴۵۴۵۱۳
چاپ : اول ، ۱۳۹۰
تعداد صفحه : ۱۲۶ صفحه ، قطع: رقعي
شمارگان : ۱۰۰۰نسخه ، قيمت روي جلد : ۲۴۰۰تومان
در بخشی از سخن آغازین این کتاب آمده است:
بیش از یک سال از میلاد« حکایات حکیمانه» می گذرد. در این مدت سه جلد از این دفتر منتشر شد و بسیاری از فرهیختگان فرزانه با راهنمایی های آگاهانه و نقادانه و گاهی با رهنمودهای راهگشای خود مرا ره نمودند.
در این مدت با لطف خدا کاری را آغازیده امِ؛كاري براي تنوير، البته نه چندان چشمگير. داعيه من نه اين است كه شايسته ام، بل كه اين، آن چيزي است كه توانسته ام. كار من نه كامل و تمام ، كه نخستين گام است. مي دانستم:
تا مرد سخن نگفته باشد عيب و هنرش نهفته باشد
اما چه كنم؟ شوق محبت، مرا به اسارت كشيد.
بي كمالي هاي انسان از سخن پيدا شود
پسته بي مغز اگر لب وا كند رســـوا شود
من راز شيدايي را ننهفتم و رسوايي را پذيرفتم......
اكنون در طليعه نشر چهارمين شماره بر آنم كه تا با استعانت از ذات باري تعالي و همكاري انديشمندان فهيم و فرزانه و فكور، كار فرهنگي خود را پي گيرم. اما همچنان رهنمودهاي راهگشا و نقدهاي نغز شما را چشم در راهم. باشد تا دستم را گيريد و صميمانه راهم نماييد؛ زيرا ناگزير آن را كه سبدي از آفتاب بر دست است،بايد هر شب زده اي را شاخه اي از نور نثار كند.
اين دفتر در چهار جستار گسسته، به هم پيوسته ، ولي يك حقيقت را مي جويد و يك راه را مي پويد.
در نخستين جستار حكمت هايي شيرين، اما نمادين در قالب حكاياتي حكمت آميز و داستان هايي خردانگيز آمده است. هر حكايتي ، حكمتي در بر و معرفتي در سر دارد. آفرينشگران اين حكايات نوعا فرزانگاني خودساخته اما ناشناخته اند. البته تا آنجايي كه توانسته ام، نام نويسندگان اثر را يافته و ذكر كرده ام.
در دومين جستار سروده هايي حكمت آميز از خود و ساير سرايندگان آورده ام.
جرعه هايي از زلال حكمت و سخنان قصار حكيمانه با ذكر نام گويندگان و نويسندگان انديشور آنان در سومين بخش كتاب آمده است.
در چهارمين بخش كتاب« قصه های شهر هرت» که قصه هایی نمادین از جامعه ای توتالیتر و پر هرج و مرج است ، درج شده است....
همچنان رهنمودهاي ارزنده و نقدهاي سازنده شما را چشم در راهم.
موضوعات مرتبط: معرفي تاليفات
معرفی آثار و تالیفات (۱۳)

موضوعات مرتبط: معرفي تاليفات
معرفی آثار و تالیفات (۱۲)
" آیا به از این نمی توان بود؟ " جلد اول
( مقايسه ایران و ساير كشورهاي جهان در آیینه آمار ارقام)
بيش از ۳۳ سال از پیروزی انقلاب اسلامی در ایران می گذرد . سه دهه مدت کمی نیست . برای ارزیابی کارنامه یک تحول اجتماعی پس از سه دهه وقت و فرصت مناسبی است . موافقان و مخالفان این انقلاب هر یک در توصیف و تشریح نظریات خود گاه راه اغراق می پویند و سخن بر مذاق می گویند .به باور این نگارنده بهترین راه برای پرهیز از تندروی و کندروی و نیز برترین روش منطقی تکیه بر آمار و ارقام است .
اگر طرفداران این انقلاب بر این باورند که موفق عمل کرده اند ، در عرصه آمار و ارقام باید آن را نشان دهند و اگر مخالفان انقلاب آن را ناموفق می دانند ، باز باید با زبان عدد و رقم سخن بگویند ، نه با زبان شعار و احساس.
بقيه در ادامه مطلب...
موضوعات مرتبط: معرفي تاليفات
معرفی آثار و تالیفات(۱۱)
حکایات حکیمانه ۳
شناستامه کتاب:
نام کتاب : حکایات حکیمانه شماره ۳
نویسنده : سید علیرضا شفیعی مطهر
ناشر : انتشارات مرسل ، کاشان ، تلفن : ۰۳۹۱۴۴۵۴۵۱۳
چاپ : اول ، اسفند ۱۳۸۸
تعداد صفحه : ۱۱۶ صفحه ، قطع: رقعي
شمارگان : ۲۰۰۰نسخه ، قيمت روي جلد : ۱۷۰۰تومان
در بخشي از سخن آغازين اين كتاب آمده:
آن چه از بند اين قلم رسته و در اين دفتر به هم پيوسته،« نمی » از « یمی » است. « یم » مواج معرفت و در دریای حکمت که در درازای زمان و پهنای زمین ار بیان اندیشمندان حکیم و فرزانگان فهیم تراویده و بر سینه سپید دفتر فرو باریده است.
این کتاب سومین تجربه ما در نشر مطالب حکیمانه در قالب داستان، شعر و سخنان كوتاه است.
مطالب گردآمده در اين دفتر در چهار بخش و به چهار گونه تدوين شده است:
بخش نخست شامل حكاياتي كوتاه اما خواندني است كه هر يك داراي پيامي پويا و كلامي گوياست. هر حكايت كوتاه حكمتي گواه دارد و معرفتي به همراه . آيه هاي ارزندگي را تفسير و سرمايه هاي زندگي را تدبير مي كند. پديدآورندگان اين حكايات، فرهيختگاني خودساخته اما بعضا ناشناخته اند. برخي از اين حكايات چون « مثل سایر» در گذشته سینه به سینه و امروز در رسانه هایی چون رایانه و اینترنت و صدا و سیما بدون ذکر نام مولف اصلی نشر یافته اند؛ بنابراين پديدآورنده اصلي برخي از اين حكايات ناشناخته اند. البته نام نويسندگان و منابعي كه در دسترس بوده، در پايان هر حكايت ذكر شده است.
در بخش دوم پاره اي از سروده هاي نگارنده و سروده هايي حكمت آميز و چكامه هايي دل انگيز از سخن سرايان ادب پارسي آمده است.
سومين بخش ، جملاتي قصار و سخناني گهربار از يلان نستوه و پهلوانان بشكوه عرصه دين، دانش، عرفان، فلسفه و سياست را در بر دارد. نام گوينده سخن نيز همراه با آن ذكر شده است.
...و در واپسين بخش كتاب ، چند قصه از « قصه های شهر هرت»، شما را به انديشيدن درباره جوامع هويت باخته و خودنشناخته فرامي خواند. درون مايه بعضي از اين قصه ها سينه به سينه در فرهنگ عاميانه ما متبلور بوده است. برخي نيز از منابع خارجي اقتباس شده و پاره اي را نيز خود آفريده ام.
اميد كه با طبع وقاد و ذهن نقاد خود، ما را از رهنمودهاي ارزنده و نقدهاي سازنده محروم نفرماييد.
در اين وب نامه و وبلاگ حكايات حكيمانه چشم به راه رهنمودهاي راهگشاي شما هستيم.
موضوعات مرتبط: معرفي تاليفات
معرفی آثار و تالیفات(۹)
حکایات حکیمانه - شماره دو
به دنبال انتشار شماره نخست کتاب حکایات و استقبال نسبی فرهیختگان عزیز کشور از آن ، بر آن شديم تا دومين شماره اين سري حكايات را به محضر علاقه مندان حكمت و دانش تقديم كنيم.
در سخن آغازين اين كتاب آمده:
آنچه از بند اين قلم رسته و در اين دفتر به هم پيوسته« نمی» از « یمی » است. یم امواج معرفت و در دریای حکمتکه در درازای زمان و پهنای زمین از بیان اندیشمندان حکیم و فرزانگان فهیم تراویده و بر سینه سپید دفتر فروباریده است. به دنبال استقبال شایسته فرهیختگان فهیم از شماره نخست حکایات حکیمانه اینک این کتاب دومین تجربه ما در نشر مطالب حکیمانه در قالب داستان،شعر و سخنان كوتاه است.
مطالب گرد آمده در اين دفتر نيز چون شماره نخست در چهار بخش شامل:
۱ - حكايات كوتاه ، ۲ - سخنان كوتاه ۳ - و سروده هاي حكيمانه ۴ - و سه قصه از قصه هاي شهر هرت است.
شناسنامه كتاب:
نام کتاب : حكايات حكيمانه ، شماره ۲
مولف: سيد عليرضا شفيعي مطهر
ناشر : انتشارات مرسل، كاشان،تلفن ۰۳۶۱۴۴۵۴۵۱۳همراه ۰۹۱۳۱۶۱۳۵۴۶
چاپ : اول / ۱۳۸۸
شمارگان: ۳۰۰۰ ، قطع : رقعي ، تعداد صفحات : ۱۲۵
بهاي روي جلد: ۱۶۰۰۰ريال
چون هميشه نقدهای سازنده و رهنمودهای ارزنده شما بهترین یار و یاور ما در استمرار این حرکت فرهنگی است.
موضوعات مرتبط: معرفي تاليفات
معرفی آثار و تالیفات(۸)
حکایات حکیمانه - شماره نخست
گاهی نمی توان به كتابی بیان نمود حرفی كه یك حكایت كوتاه می زند
گاهی یک حکایت یا یک شعر یا یک سخن کوتاه حکیمانه یک دنیا معنی و مفهوم را بر دوش خود حمل می کند . دریای ادبیات غنی ما انباشته است از گوهرهای درخشان حکمت و معرفت . من می کوشم در وبلاگ « حکایات حکیمانه » گزیده ای از این مفاهیم عالی را بیاورم .
اخیرا بر آن شدم تا هر از چند گاهی چکیده ای از آن ها را در قالب یک کتاب فصل منتشر کنم . نخستین شماره آن در اواخر بهمن ماه سال ۱۳۸۷توسط انتشارات رواق دانش - قم منتشر شد .
مطالب گردآمده در این دفتر در چهار بخش و به چهار گونه تدوین شده است:
بخش نخست شامل حکایاتی کوتاه، اما خواندني است كه هر يك داراي پيامي پويا و كلامي گوياست. هر حكايتي حكمتي گواه دارد و معرفتي به همراه.
بخش دوم شامل سروده هاي خودم و سروده هايي حكمت آميز و چكامه هايي دل انگيز از سخن سرايان ادب پارسي است.
در سومين بخش جملاتي قصار و سخناني گهربار از يلان نستوه و پهلوانان بشكوه عرصه دين ، دانش،عرفان،فلسفه و سياست است.
...و در واپسين بخش كتاب سه قصه از «قصه های شهر هرت» شما را به اندیشیدن درباره جوامع هویت باخته و خودنشناخته فرامی خواند. سوژه بعضی از این قصه ها سینه به سینه در فرهنگ عامیانه ما متبلور بوده است.
نقدهای سازنده و رهنمودهای ارزنده شما بهترین یار و یاور من در استمرار این حرکت فرهنگی است.
شناسنامه کتاب:
|
موضوعات مرتبط: معرفي تاليفات
معرفی کتاب «خودباوری فرهنگی»
به روایت سایت کتاب قم
نام کتاب: خودباوري فرهنگي (برترين پايگاه مقابله با تهاجم فرهنگي)
نويسنده: شفيعي مطهر سيد عليرضا
فصل چاپ: بهار
نوبت چاپ: اول
سال چاپ :1379
چاپخانه :قلم
قطع: رقعي
تيراژ: 3000 نسخه
قيمت: 4500 ريال
زبان کتاب :فارسي
منبع: سایت کتاب قم http://ketabeqom.com/index.php/page,Site.FullBookInfo/bookId,699
موضوعات مرتبط: معرفي تاليفات
برچسبها: خودباوری فرهنگیشفیعی مطهرانتشارات امام عصرقم تهاجم فرهنگی
برف مياد....برف مياد
مطلبي جالب از جناب آقاي حيدر علي عنايتي درباره كتاب «حکایات حکیمانه»
(با عرض سپاس و تشکر از لطف و عنایت ایشان)
برف میاد، برف میاد...تقدیم به استاد شفیعی مطهر
ساکنین محلّههای دروازه، تویده و فخارخانهی بیدگل تا چند سال قبل، در آمد و رفتهای روزانهی خود به کوچه و خیابان، گاهی وقتها پسربچهی نوبالغی را میدیدند به اسم علی که با سری تخممرغی شکل، قیافهای نحیف و دست و پایی سست و کم جون، تکه چوبی را به دیوار کوچهها میکشید و در حال دویدن، عبارات نامفهومی را به زبان میآورد.
چند سال پیش وقتی که من برای آخرین بار در یک روز تابستان، در کوچهای خلوت، او را دیدم، زمانی بود که بریدهای از یک تکّهی کائوچو را به دیوار میکشید و با مشاهدهی خردههای سپیدِ کائوچو که پیش پایش، روی زمین میریخت، با خود زمزمه میکرد: برف میاد، برف میاد.
آخرین تصویری که من از علی داشتم، همین بود. و بعد از آن هم، تا سالها با آن که او را ندیده بودم، این تصویر فراموشم نمیشد.
دوشنبه 9 مهر 1386 بنا به دعوت اداره بهزیستی آران و بیدگل، افرادی از سایر ادارههای دولتی باید به مناسبت روز جهانی سالمندان و تکریم از این قشر شریف، دیداری میداشتیم از مرکز نگه داری سالمندان گلابچی کاشان.
خانهی سالمندان گلابچی کاشان در بالای فین بزرگ قرار دارد. خارج از شهر. در میان تپههای کمارتفاع که هم خنک است و هم مطبوع. از آن جا، هم میتوان جلگهی سبز فین بزرگ را تماشا کرد و هم سکوت مغموم دشت کویر را به خاطره سپرد. از امکانات رفاهی و بهداشتی نسبتاً خوبی هم برخوردار است. در حال حاضر تعداد 310 نفر عقبافتادهی ذهنی و یا افراد سالمند در آنجا نگه داری میشوند. در میان عقبافتادگان ذهنی که عمدتاً از وضعیت جسمی و حرکتی نابهنجاری نیز رنج میبرند، همهی گروههای سنّیِ 10 سال به بالا دیده میشوند. اعم از دختر و پسر، زن و مرد و از جاهای مختلف ایران. که البته بیشتر آنها از شهرهای تابعهی استان اصفهان هستند. دو سه نفر مجهولالهویه نیز در میان آن ها دیدم که یکی از آن ها زنی بود حدود 50 ساله. با موهایی حنا بسته که قسمتی از آن از زیر روسری به نحو مرتبی بیرون گذاشته شده بود. و چتر معصومانهای را برای صورتش ایجاد کرده بود. ما امروزه در جامعهای که انسانها به نحو دردناکی از نگاه کردن به صورت یکدیگر اکراه دارند، کمتر میتوانیم سیمایی تا این حد به عصمت نزدیک را در جایی ببینیم. از او پرسیدم: بچهی کجاست؟ جواب داد: بوشهر. ولی گونهها، بینی، لب، دهان و زنخدانش در میان چارقد گلطلایی که به سر داشت، به هیچ وجه نمیتوانست یادآور زنهای جنوب ایران باشد. این زن به کمک مربّیاش که دختر جوانی بود، در کارگاهی مخصوص، مشغول نقاشی بود. دفتر نقاشیاش پاکیزه بود و دو رنگ سبز و قرمز بیش از بقیهی رنگها در آن بکار رفته بود.
در خانهی سالمندان گلابچی، در استراحتگاههایی که مخصوص زنان سالمند در نظر گرفته شده است، کسانی یافت میشوند که هنوز به طور قطع، هوش و حواس خود را از دست ندادهاند. و حیات روحی و معنوی خود را نیز حس میکنند. من حتی یک زن سالخورده از آران و بیدگل دیدم که روی تخت خود نشسته بود و مفاتیحالجنان میخواند. و چون در ایّام قدر قرار داشتیم، صفحهای که روبه رویش گشوده بود، صفحهی دعای جوشن کبیر بود و در همان شرایط سعی میکرد عزّت نفس و موقعیّت زنانگی خود را حفظ کند. زن مسنّ دیگری که از یکی از شهرهای همجوار بود، با لحن و لهجهای دستنخورده از طبخِ بدون روغنِ برنجِ آسایشگاه گله میکرد و میگفت این نوع غذا به مذاقش نمیچسبد. شاخص بالای تختش را که نگاه کردم، دیدم به عنوان بیمار دیابتی از او یاد شده است. به طور تلویحی و با زیرکیُ خاصّی که به غرورش لطمه نزند، از من پول یک بستهی سیگار تقاضا کرد. بوی دهان و کبودی لبهایش نشان میداد که سیگاری است.
سالنهای صحرایی که در اطراف خوابگاهها احداث شده است، به گونهای است که جابه جایی هوا در آن ها به راحتی صورت میگیرد. در واقع، سایبانی است به جای سالن. معماری ساده و نجیبی نیز بر آن ها حاکم است. تردّد افرادی که در این مرکز نگه داری میشوند، عمدتاً در زیر این سایبانها صورت میگیرد. بدون این که تراکم هوا باعث بدبویی و مشکل تنفّس گردد.
هزینهی نگه داری و تأمین سوخت و تغذیه و بهداشت و مداوای سالمندان و عقبافتادگانِ ذهنیِ مرکز گلابچی که با 140 پرسنل و نیروی خدماتی باید اداره شود، عمدتاً از طریق کمکهای مردمی صورت میگیرد. ولی بنا به گفتهی مسئول محترمی که به عنوان راهنما برای ما توضیح میداد، مشکل نقدینگی برای پرداخت حقوق کارمندان و کارکنان آسایشگاه مشکل اساسی آن هاست.
در روز 9 مهر 86 موقعی که به همراه جمع اعزامی ادارههای شهرستان آران و بیدگل (بهزیستی، آموزش و پرورش، مخابرات، شورای شهر، شبکهی بهداشت و فرمانداری) در زیر سقف سالنهای صحرایی خانهی سالمندان گلابچی کاشان قدم میزدیم، در چهرهی بعضی از معلولان ذهنی و جسمی، افسردگی وحشتناکی دیده میشد و البته تعدادی از آن ها نیز وانمود میکردند که شاد هستند. ولی اکثراً سرهایشان پایین بود و در خود فرو رفته بودند. سرهای تراشیده، اندامی ناموزون، رخسارههایی بیرنگ و بیجلوه. و نمونهی غمافزایی از ناسازگاری طبیعت و عدم همگامی دستگاه خلقت با فیزیولوژی جوامع انسانی به طور عام و خاص.
در نقطهای و در گوشهای که جمعی از معلولان ذهنی در میان دست و پای همدیگر، در هم میلولیدند، ناگاه با حیرت و شگفتی، نگاهم روی صورت جوانی ثابت ماند که کلهای تخممرغی شکل داشت و دست و پایی سست و کم جون. از او پرسیدم آیا مرا میشناسد! لبخند مردهای روی لبهایش نشست و غمی ناگفتنی در عمق چشمهای کوچکش پدیدار شد. برایش زمزمه کردم: برف میاد، برف میاد.
وامابعد...
چند شب است کتاب «حکایات حکیمانه» تألیف استاد سیّد علیرضا شفیعی مطهّر را در کنار رختخوابم گذاشتهام. و در دقایق پایانی بیداری، حکایتی از این مجموعهی لطیف را مینوشم. گواراست و عطرآگین. «حکایات حکیمانه» عنوان یک وب سایت هم هست که استاد شفیعی در پایان مقدمهی خود بر این کتاب اشاره کرده است که منتظر دریافت دیدگاه و نظر خوانندگان است: 30arg.blogfa.com
دیشب در صفحهی 21 این کتاب، داستان پیرمرد مصدومی را میخواندم که در بیمارستان اصرار دارد به جای مداوا، او را مرخّص کنند تا چون هر روز به خانهی سالمندان رفته و صبحانهاش را در کنار همسرش که به بیماری فراموشی مبتلاست، صرف کند. (جملهی پایانی این پیرمرد خطاب به پرستار، دل خواننده را به آتش میکشاند.)
با خواندن این داستان کوتاه به یاد «علی» افتادم. همان علی که در گزارش بالا از آن سخن گفتهام. این گزارش حدود یک سال و هشت ماه پیش در شمارهی 67 خبرنامهی طنین به چاپ رسیده است. بهانهی خوبی است برای عرض ارادتی دوباره به استاد شفیعی مطهّر. خدایش نگهدار باد. 22 اردیبهشت 88 .
منبع:...و اما بعد - http://va-ama-bad.blogfa.com/post-57.aspx
موضوعات مرتبط: معرفي تاليفات
معرفي آثار و تاليفات
۷ : پيام هاي پيامبر(ص)
پیام های پیامبر(ص)
جلوه های رفتاری و گفتاری پیامبر اکرم(ص)
درباره شخص و شخصیت پیامبر بزرگوار اسلام(ص)درایران و جهان صدها کتاب تاریخی- تحلیلی و تحقیقی و به صورت سیره نویسی نگاشته شده است. بنابراین دراین زمینه شاید چندان کاستی و کمبودی بحمدالله مشاهده نشود؛اما من جای یک کتاب را خالی دیدم و آن این بود که کتابی چون داستان راستان استاد مطهری را درباره پیامبر اکرم(ص)نداشتیم که به دور از مباحث تحقیقی سنگین جلوه های گفتاری و رفتاری این شخصیت بزرگوار را برای همه اقشار گوناگون فكري و علمي جامعه در همه سطوح اعم از معلمان،بازاریان،کارگران،کشاورزان،دانشجویان و دانش آموزان با زبانی ساده تبیین نماید. من کوشیدم با عدم بضاعت علمی و تحقیقی خود تا آنجا که می توانم این کاستی را جبران کنم . امتیاز دیگر این کتاب این است که هر کس حتی در یک فرصت محدود ۱۰-۵ دقیقه ای می تواند یک پیام کامل از این کتاب را - بدون ارتباط بامطالب قبلی یا بعدی - بخواند ومفهوم آن را دریابد.
کتاب "پیام های پیامبر(ص)"در ۵۷۴صفحه باقطع وزیری وجلد گالینگور به صورت نفیس درتاریخ اول بهمن ماه سال ۸۶ توسط انتشارات رواق دانش قم انتشاریافت.
اين كتاب مشتمل بر ۱۲ فصل و ۱۸۵ پيام مستقل از جلوه هاي رفتاري و گفتاري ايشان است.
بهای روی جلد ۶۰۰۰۰ریال و مراکز پخش آن همان ناشر و انتشارات مرسل کاشان است .
ضمنا علاقه مندان می توانند کل کتاب را با ویرایش جدید در وبلاگ « پیام های پیامبر (ص) » در آدرس زیر مطالعه فرمايند:
موضوعات مرتبط: معرفي تاليفات
برچسبها: پيام هاي پيامبر(ص)جلوه هاي رفتاري و گفتاري پيامبر اكرم(ص)انتشارات مرسلرواق دانش
معرفی آثار و تالیفات
۶-مشتقات عربی درفارسی
زبان فارسی رایج امروز درایران پر از واژه ها واصطلاحات عربی است که دراثر کثرت کاربرد، رنگ وروی بومی یافته و بازشناسی آن ها جز توسط کارشناسان وصاحب نظران ممکن نیست .بنابراین هرکس بخواهد در خواندن ،نوشتن،املای کلمات و یافتن معانی و مفاهیم کلمات درزبان و ادبیات فارسی تبحریابد، باید درسطحی ولو محدود با مباحث صرف ونحو عربی آشنا شود .
این کتاب کوچک اگر باروشی علمی تدریس شود، دانشجو یا دانش آموز با آموختن ریشه یک کلمه عربی(درفارسی) مثلا واژه "علم" ،خواهد توانست به تبع آن صدها کلمه مشتق از آن (چون:عالم،معلوم،علام ،علامه،تعلیم، تعلم،معلم،متعلم،استعلام، اعلام،علیم و...)را بیاموزد، معنای آن را بفهمد و املای صحیح آن را نیز فراگیرد.
بهره گیری از این روش، طی سالیان دراز در تدریس ادبیات فارسی در دبیرستان ها و دانشگاه ها تجربه موفقی را به نمایش گذاشته است.
این کتاب فعلا به صورت پلی کپی و در سطح محدودی چاپ و تکثیر شده است.
موضوعات مرتبط: معرفي تاليفات
برچسبها: مشتقات عربي در فارسيدانشجواملاي كلمات
معرفي آثار و تاليفات
۵ - اركان تفكر بسيجي
سیمای یک بسیجی"آن گونه که بایدباشد"دراین کتاب از لسان آیات وروایات و با قلمی ادبی و زیبا به تصویر کشیده شده است . تعداد حروف کلمات عبارت« ارکان تفکر بسیجی» ۱۴ حرف است. چهارده صفت و ویژگی که هر بسیجی واقعی باید دارای آن باشد و حرف اول آن با یکی از این حروف آغاز می شود، در اين كتاب به تصوير كشيده شده است.
برخي از عناوين مطالب اين كتاب عبارتند از:
سخن آغازين
زندگي،عشق، شهادت
زادروز بسيج ؟!
رهاتر از موج، فراتر از اوج
آيينه چون شكست به تكثير مي رسد
دو ركعت عشق
ضرورت تعميق فعاليت هاي بسيج
جوان و عقلانيت
عقلانيت در آيينه آيات و روايات
ويژگي هاي بسيجي خردمدار
استنتاج
كرامت بسيج و بسيجي كريم
پيام آوران فكر و فرهنگ
اركان تفكر بسيجي ( ايمان و ديانت - رهبري و ولايت - كوشش و مجاهدت - اخلاص و مودت - نماز و عبادت - تفكر و خلاقيت - فرمانبري و اطاعت حق - كاوش و مشورت - رشادت و شجاعت - سنگر و مقاومت - يگانگي و وحدت - جهاد و شهادت - ياري و كرامت)
این کتاب در۱۱۲صفحه وباقطع وزیری توسط انتشارات عابد در سال ۱۳۸۴چاپ و منتشر شده است.
بهای روی جلد ۱۱۰۰ریال و مراکز پخش: انتشارات عابد و انتشارات مرسل کاشان است .
موضوعات مرتبط: معرفي تاليفات
برچسبها: اركان تفكر بسيجيعشقشهادتنسيجعقلانيتكرامت
معرفي آثار و تاليفات
۴ - مباني و ضرورت مشاركت
کتاب مبانی وضرورت مشارکت دربردارنده بیشتر مطالب و مقالاتی است که درطی ۶سال با عناوین گوناگون، اما با تبیین راه های نهادینه کردن فرهنگ مشارکت در جامعه، درمجله "فرهنگ مشارکت"چاپ و منتشر کردم .ضمنا کتاب"مبانی وضرورت مشارکت"به عنوان کتاب درسی آموزش ضمن خدمت مدیران آموزش و پرورش در سراسر کشور درچندین سال توسط اینجانب تدریس می شد. این کتاب باقطع رقعی در ۳۶۰ صفحه و با شمارگان ۳۰۰۰جلد در سال ۱۳۸۳ توسط انتشارات عابد تهران چاپ و منتشر شده است.
موضوعات مرتبط: معرفي تاليفات
برچسبها: مباني و ضرورت مشاركتانتشارات عابدآموزش و پرورش
معرفي آثار و تاليفات :
۳ - خودباوري فرهنگي
۳-خودباوری فرهنگی این کتاب پدیده فرهنگ و تبادل فرهنگی بین ملت ها را با نگاهی نو به بررسی و ارزیابی نشسته است. درهمیشه تاریخ به ویژه دراین زمان که اصطلاح"دهکده جهانی"دارد تحقق می یابد، آمیزش واختلاط فرهنگ ها و تمدن ها امری اجتناب ناپذیر است .راه حفظ ارزش های اصیل فرهنگ خودی تقویت وکاربردی کردن آن است،نه زندانی کردن خود در حصار انحصار! چاپ نخست این کتاب درقطع رقعی توسط انتشارات امام عصر(عج) قم در سال ۱۳۷۹منتشر شده و شش دوره درکلاس های آموزش ضمن خدمت مدیران مدارس كشور و یک دوره نيز درکلاس مدرسان آموزش خانواده توسط مولف تدریس شده است. در هر دوره آموزشي مديران مدارس حدود ۴۰۰ نفر از مديران مدارس استان هاي مرزي كشور در مشهد شركت داشتند. بر پايه نظرسنجي صورت گرفته توسط اداره كل آموزش و پرورش استان خراسان، اين درس به عنوان مفيدترين درس و استاد آن (مولف) به عنوان ممتازترين استاد برگزيده شده است.
موضوعات مرتبط: معرفي تاليفات
معرفي آثار و تاليفات
۲- پرواز ،قطره قصه می گوید
(پر تيراژ ترين كتاب سال كشور)
پس از توقیف نخستین مجموعه شعر من توسط ساواک ، من دومین مجموعه شعرم را به نام"پرواز،قطره قصه می گوید"تدوین کردم وبا تغییرنام مستعاربه"ع.ر.طلوع"به همان ناشر(انتشارات شفق - قم) سپردم. ایشان این بار آن را بدون ذکر نام شاعر ، نام ناشر و چاپخانه و به صورت مخفیانه درسال ۱۳۵۴ چاپ و منتشر کرد.
این کتاب فروش چشمگيري داشت و به سرعت نایاب شد و ظرف مدت چند ماه به چاپ های دوم و سوم رسید. چند ناشر دیگر نیز در مشهد و قزوین آن را تجدید چاپ کردند. بنا به نقل روزنامه های آن زمان این کتاب با وجود ناشناخته بودن نام شاعر درنوع خود پرتیراژترین کتاب سال شناخته شد.
اين كتاب نيز امروز در بازار ناياب است و حدود ۳۰ سال است كه تجديد چاپ نشده است؛ بنابراين من براي مطالعه علاقه مندان وبلاگي با همين نام زدم و كل كتاب را به تدريج در آن نوشتم.
آدرس اين وبلاگ در لينك زير قابل دسترس است:
http://qatreha.blogfa.com/8710.aspx
موضوعات مرتبط: معرفي تاليفات
برچسبها: پرواز قطره قصه می گویدپرتیراژترین کتاب کشور
معرفي آثار و تاليفات
۱ - منتظر ، اما مبارز
درسال۱۳۵۰مجموعه شعری بارویکرد مذهبی-سیاسی بانام"چشم به راه ولی مبارز"سروده وتدوین کردم. درآغازبه صورت دست نویس دربین دوستان دست به دست می گشت. بسیاری ازناشران ضمن تایید جاذبه آن ، چاپ ونشر آن را به خاطر محدودیت های سیاسی وخفقان حاکم بر آن زمان مخاطره آمیز می دانستند. سرانجام انتشارات شفق قم باپذیرش ریسک و احتمال خطر دستگيري شاعر و ناشر، آن را چاپ و منتشر کرد. اماهمان گونه که پیش بینی می شد، ساواک آن راتوقیف کرد. نام من به صورت مستعار"ع.تنها"به عنوان شاعر روی کتاب نوشته شده بود .لذا ساواک نتوانست مراشناسایی کند. پس از انقلاب این کتاب مکررا در تیراژی وسیع بانام "منتظر امامبارز" چاپ و منتشر شده است.
اين كتاب هم اكنون در بازار ناياب است.
عزيزاني كه مايل به مطالعه اين كتاب هستند، مي توانند آن را در لينك هاي زير مطالعه فرمايند:
۱ - آنچه مي خواستم بگويم... http://modara.blogfa.com/post-659.aspx
۲ - فريادي از آمريكاي لاتين - http://modara.blogfa.com/post-661.aspx
۳ - خروشي از ويتنام - http://modara.blogfa.com/post-663.aspx
۴ - ندايي از فلسطين - http://modara.blogfa.com/post-664.aspx
۵ - اعتراضي از آفريقا - http://modara.blogfa.com/post-665.aspx
۶ - فریادهمه انسان ها از دنیایی وحشتناک- http://modara.blogfa.com/post-666.aspx
موضوعات مرتبط: شعر نومعرفي تاليفات
برچسبها: آثار و تاليفات منتظر اما مبارزچشم به راه
تبادل
لینک هوشمند
برای تبادل
لینک ابتدا ما
را با عنوان
وب نامه شفیعی
مطهر و
آدرس
modara.LoxBlog.ir
لینک
نمایید سپس
مشخصات لینک
خود را در زیر
نوشته . در صورت
وجود لینک ما در
سایت شما
لینکتان به طور
خودکار در سایت
ما قرار میگیرد.